A szertartásvezetésről / Fontos

A SZERTARTÁSVEZETÉSRŐL

Tisztelet a kivételnek, de bizonyára sokunknak vannak negatív hivatali szertartásokhoz fűződő élményei, és sok jegyespár mesél nekem arról, hogy milyen bosszantó akadályokba ütköznek a polgári szertartásuk szervezésekor.

Szertartásvezető

Nos, hála a szertartásvezetés intézményének, az esketés történhet másképp is! Szerencsére van lehetőség arra, hogy AKKOR / OTT / és ÚGY történjen meg a szertartás, ahogy Ti szeretnétek! Éljetek ezzel a lehetőséggel!

? Futószalag ? ?Az egy nap – egy esküvő elvet követem. Tuti hogy nem rohanok el egy másik esküvőre a csoportfotózás előtt az órámat nézegetve! ?
?Alig hallható, érthetetlen beszéd ? ?Hangosítástól függetlenül tisztán, érthetően beszélek, garantálom hogy a hátsó sorban ülő vendégek is hallani/érteni fogják a beszédet! ?
? Kapkodás, stressz ? ? Csak nyugi! Nem hajt a tatár! Előre leegyeztetünk szépen mindent, lépésenként. Nem kell aggódnotok, kézben tartom a dolgokat! ?
? Ledarált sablonszöveg ? ? Nálam nincs blabla, sem ásítozás! A kötelező elemek természetesen részei a beszédnek, de mentes a közhelyektől, és abszolút személyre szabott. Egyediségre törekszem. Nem mérem ki patikamérlegen a szavakat, de az tény: hogy a kevesebb néha több! ?
?Kifogásolható modor ? ? Kedvesség, empátia, figyelem, és humor. Erre számíthattok tőlem! ?
? Helyszínnel kapcsolatos korlátok ? ? Mobilis vagyok, nem probléma ha a hegytetőre kell menni szamárháton, vagy az erdő mélyén, mókusok között kell várnom a bevonulásotokat! 🙂 Sőt, kifejezetten díjazom és támogatom az egyedi, kreatív ötleteket! ?
? Indokolatlan rugalmatlanság ? ? Maximálisan alkalmazkodom az igényeitekhez ?

——————————————————————————–

FONTOS TUDNIVALÓ

Fontos tudni, hogy a szertartásvezető nem hivatalos személy!
A szertartásvezető által történő esketést meg kell hogy előzze a házassági lap aláírása az anyakönyvi hivatalban, két tanú jelenlétében. Erre hétköznap, munkaidőben is van lehetőség.
Ezzel eleget teszünk a törvényi előírásoknak, és a szertartásotokat ennek megtörténte után tudom megtartani, akár már másnap.

Megújító szertartás, szertartásvezető

error: Védett tartalom.