Magamról

MAGAMRÓL – DIÓHÉJBAN

„Hiába fürösztöd önmagadban, 
csak másban moshatod meg arcodat.” 
/József Attila/ 

Debreczeni Anita vagyok, a Kígyó évében, és a Bak havában születtem.
A zodiákus szerint ez a kombináció köztudottan az egyik legmegbízhatóbb, sokoldalú, mély érzésű, és határozott.
Kiváló kapcsolatteremtő, munkájában maximalista, és igyekszik mindenben a tökéletességre törekedni. Bölcs humorú, felelősségteljes, alázatos jellem, és a jó ízlést mindig előbbre helyezi az aktuális divatnál. 😉 

Gyermekkorom óta rajongom az esküvőkért, és mindig áhítattal figyeltem a meghitt és ünnepélyes házasságkötési ceremóniák eseményét. Mint mindenki, én is számos esküvőn jártam már életem során. Volt nem egy – mely könnyekig meghatott, és olyan is, mely nem tudott a lelkemhez férkőzni. Mégis, a szertartások magasztos pillanatait és hangulatát szinte kivétel nélkül a mai napig fel tudom idézni.

Végzettségemet tekintve HR-közgazdász vagyok, és 2016 óta okleveles esküvőszervező, és szertartásvezető is. A számokkal is jóban vagyok, de még inkább a szavakkal, a beszéddel, a humorral. Nagyon kedvelem a magyar- és világirodalom remekeit, a verseket és a zenét, szinte minden műfajban. Szeretem az életet, hiszek a szerelemben, és varázslatos dolognak tartom, amikor két ember összeköti az életét.

A szertartásvezetésre nem ’munka’-ként tekintek. Számomra ez inkább egy ‘művészet’, és egy önkifejezési mód is egyben, amivel boldoggá tehetek másokat, és örömmel tölt el, ha közreműködésemmel életre szóló élményt nyújthatok a kedves pároknak.

Minden házasulandónak szeretném megadni az esélyt arra, hogy esküvői szertartása olyan legyen, amilyet megálmodott magának – helyszín- és időbeli korlátoktól mentesen. Az esküvői szertartás minden esetben ünnepélyes, különleges pillanat, melynek értékét egy megfelelő szertartásvezető megsokszorozhatja.

Arra törekszem, hogy igényeiteknek megfelelően, szertartásotok különleges, és ennek fényében – a Nagy Napotok tökéletes, és emlékezetes legyen. A legfontosabb: hogy a szertartás perceit igazán Magatokénak érezhessétek, élvezzétek minden percét, és felesleges sallangoktól mentesen, csak Rólatok szóljon!
Hiszen a főszereplők TI vagytok, nem én! A tündöklés a TIÉTEK!
Én csak asszisztálok, és segítek álmaitok megvalósításában! 

Megtiszteltetés, ha bizalmat szavaztok nekem, és áldás számomra, ha részese lehetek életetek egyik legfontosabb napjának.
Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást.

 

MONDJÁTOK KI AZ IGEN-T VELEM!

Korlátok nélkül

Sablonok nélkül

Személyre szabottan