Megerősítő szertartás

HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ / FOGADALOM MEGÚJÍTÁS / MEGERŐSÍTŐ SZERTARTÁS

Megerősítő szertartás Szertartásvezető

Minden egyes házassági évforduló ünnep! 1, 5, 7, 10, 15, 20, 25, vagy 50 év házasság… vagy akár még ennél is hosszabb együtt töltött idő…
Örök igazság, hogy házasságot kötni egyszerű. De ahogy Márai mondta: „Sokkal nehezebb megőrizni valamit, mint szerezni vagy elpusztítani!”  
Megtartani a boldogságot, megőrizni a házasság szépségét, harmóniáját – többnyire nehéz és küzdelmes feladat.

Mégis szép számmal vannak házaspárok, akik a hosszú évekkel, évtizedekkel korábban tett házassági fogadalmukhoz hűen, kitartottak/kitartanak egymás mellett jóban, és rosszban. Ez különleges, és csodálatos dolog, ami mindenképpen figyelmet érdemel!

Sok házaspár a fogadalom megújító szertartás keretében szeretné kinyilatkozni és megünnepelni, hogy többé, értékesebbé vált házastársa által a házasság ideje alatt bejárt útja során. Kiváló alkalom ez arra, hogy köszönetet mondjanak egymásnak az együtt töltött szép évekért, és hogy erőt merítsenek, és adjanak egymásnak a még előttük álló útra. Nagy szerencse és áldás, ha a pár olyanokkal is megoszthatja ezeket a pillanatokat, akik már a házasságkötésük alkalmakor is jelen voltak.

Megerősítő szertartás 2 Szertartásvezető

A legtöbb megerősítő szertartás egy kerek házassági évforduló alkalmával történik. Mindamellett, adódhatnak egy pár életében ettől eltérő olyan helyzetek is, amelyek indokolttá tehetik egy fogadalom megújító / megerősítő szertartás megtartását. Ilyen lehet például: egy hosszabb külön töltött idő után történő békülés, vagy egy nehéz, kihívásokkal teli időszakon való sikeres túljutás.

Ha Önök is azon házaspárok közé tartoznak, akik felgyorsult, folyamatosan változó világunkban megtartották ígéretüket, és szeretnék megerősíteni összetartozásukat, megújítani korábban tett fogadalmukat – keressenek bizalommal! Bármely házassági évfordulóra, legyen az: gyapjú / bőr / rózsa / porcelán / ezüst / gyöngy / arany / vagy rubin – boldogan vállalok szertartásvezetést! 

Megerősítő szertartás 4 Megerősítő szertartás 3